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アイテム
Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity
https://repository.naro.go.jp/records/9202
https://repository.naro.go.jp/records/92021f418295-7934-4d82-bbdb-b142f7663c13
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2023-04-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity | |||||
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タイトル | Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Japanese pear | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Bio-electrochemical impedance spectroscopy | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Physical property | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Thawing rate | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Polyphenol oxidase | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Japanese pear | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Bio-electrochemical impedance spectroscopy | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Physical property | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Thawing rate | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Polyphenol oxidase | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志 |
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書誌情報 |
LWT - Food Science and Technology en : LWT - Food Science and Technology 巻 153, p. 112499-112499, 発行日 2022 |
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出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0023-6438 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1016/j.lwt.2021.112499 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112499 | |||||
関連名称 | LWT - Food Science and Technology |