WEKO3
アイテム
Evaluation of heating uniformity and quality attributes during vacuum microwave thawing of frozen apples
https://repository.naro.go.jp/records/9201
https://repository.naro.go.jp/records/9201c043687e-699d-49b2-8014-c21d8638660e
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Evaluation of heating uniformity and quality attributes during vacuum microwave thawing of frozen apples | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Evaluation of heating uniformity and quality attributes during vacuum microwave thawing of frozen apples | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志× 安藤, 泰雅
WEKO
2220
|
|||||||||||
書誌情報 |
LWT - Food Science and Technology en : LWT - Food Science and Technology 巻 150, p. 111997-111997, 発行日 2021 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0023-6438 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.lwt.2021.111997 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.111997 | |||||||||||
関連名称 | LWT - Food Science and Technology |