WEKO3
アイテム
The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice
https://repository.naro.go.jp/records/9149
https://repository.naro.go.jp/records/91491eff2328-0785-47ff-85e7-d96463a3ccc8
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Nanosecond pulsed electric field | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Lactobacillus plantarum | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Fermentation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Metabolism | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Nanosecond pulsed electric field | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Lactobacillus plantarum | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Fermentation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Metabolism | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
植村, 邦彦
× 植村, 邦彦
WEKO
2181
|
|||||||||||
書誌情報 |
Innovative Food Science and Emerging Technologies en : Innovative Food Science and Emerging Technologies 巻 72, p. 102749-102749, 発行日 2021 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1466-8564 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.ifset.2021.102749 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102749 | |||||||||||
関連名称 | Innovative Food Science and Emerging Technologies |