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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice

https://repository.naro.go.jp/records/9149
https://repository.naro.go.jp/records/9149
1eff2328-0785-47ff-85e7-d96463a3ccc8
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice
タイトル
タイトル The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Nanosecond pulsed electric field
キーワード
主題Scheme Other
主題 Lactobacillus plantarum
キーワード
主題Scheme Other
主題 Fermentation
キーワード
主題Scheme Other
主題 Metabolism
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Nanosecond pulsed electric field
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Lactobacillus plantarum
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Fermentation
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Metabolism
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 植村, 邦彦

× 植村, 邦彦

植村, 邦彦

ja-Kana ウエムラ, クニヒコ

en UEMURA, Kunihiko

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書誌情報 Innovative Food Science and Emerging Technologies
en : Innovative Food Science and Emerging Technologies

巻 72, p. 102749-102749, 発行日 2021
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1466-8564
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.ifset.2021.102749
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102749
関連名称 Innovative Food Science and Emerging Technologies
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Ver.1 2023-05-15 14:14:30.619873
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UEMURA, Kunihiko, n.d., The effect of nanosecond pulsed electric field on the production of metabolites from lactic acid bacteria in fermented watermelon juice: Elsevier, 102749–102749 p.

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