WEKO3
アイテム
Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature
https://repository.naro.go.jp/records/9134
https://repository.naro.go.jp/records/913468c6fbae-f106-4b4e-bad0-8c20dd08ff12
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Fresh cut cabbage | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Accumulated storage temperature | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Bacteria multiplication | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Color changes | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Gene expression analysis | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Fresh cut cabbage | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Accumulated storage temperature | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Bacteria multiplication | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Color changes | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Gene expression analysis | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志× 中村, 宣貴
WEKO
1549
× NAGATA, Masayasu |
|||||||||||
書誌情報 |
Food Control en : Food Control 巻 113, p. 107190-107190, 発行日 2020 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0956-7135 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodcont.2020.107190 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | C30202008030007-SC30202012140017 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107190 | |||||||||||
関連名称 | Food Control |