WEKO3
アイテム
Potential application of light element stable isotope ratio in crude fiber for geographical origin verification of raw and cooked kabocha pumpkin (Cucurbita maxima)
https://repository.naro.go.jp/records/9132
https://repository.naro.go.jp/records/91321449b15b-8bd8-4aa2-9ee7-c3219ac6004c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Potential application of light element stable isotope ratio in crude fiber for geographical origin verification of raw and cooked kabocha pumpkin (Cucurbita maxima) | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Potential application of light element stable isotope ratio in crude fiber for geographical origin verification of raw and cooked kabocha pumpkin (Cucurbita maxima) | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Pumpkin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Squash | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Cucurbita maxima | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Geographical origin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Stable isotope ratio | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Crude fiber | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Pumpkin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Squash | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Cucurbita maxima | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Geographical origin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Stable isotope ratio | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Crude fiber | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
鈴木, 彌生子
× 鈴木, 彌生子
|
|||||||||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 373, 号 B, p. 131462-131462, 発行日 2021 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2021.131462 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.131462 | |||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |