WEKO3
アイテム
Potential application of light element stable isotope ratio in crude fiber for geographical origin verification of raw and cooked kabocha pumpkin (Cucurbita maxima)
https://repository.naro.go.jp/records/9132
https://repository.naro.go.jp/records/91321449b15b-8bd8-4aa2-9ee7-c3219ac6004c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Potential application of light element stable isotope ratio in crude fiber for geographical origin verification of raw and cooked kabocha pumpkin (Cucurbita maxima) | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Potential application of light element stable isotope ratio in crude fiber for geographical origin verification of raw and cooked kabocha pumpkin (Cucurbita maxima) | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Pumpkin | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Squash | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Cucurbita maxima | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Geographical origin | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Stable isotope ratio | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Crude fiber | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Pumpkin | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Squash | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Cucurbita maxima | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Geographical origin | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Stable isotope ratio | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Crude fiber | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
鈴木, 彌生子
× 鈴木, 彌生子 |
|||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 373, 号 B, p. 131462-131462, 発行日 2021 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2021.131462 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.131462 | |||||
関連名称 | Food Chemistry |