ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

Estimation of komatsuna freshness using visible and near-infrared spectroscopy based on the interpretation of NMR metabolomics analysis

https://repository.naro.go.jp/records/9131
https://repository.naro.go.jp/records/9131
d6067fb4-38f5-4d49-90dc-63d529211659
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル Estimation of komatsuna freshness using visible and near-infrared spectroscopy based on the interpretation of NMR metabolomics analysis
タイトル
タイトル Estimation of komatsuna freshness using visible and near-infrared spectroscopy based on the interpretation of NMR metabolomics analysis
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Selectivity ratio
キーワード
主題Scheme Other
主題 PLSR
キーワード
主題Scheme Other
主題 Statistical heterospectroscopy analysis
キーワード
主題Scheme Other
主題 Freshness marker
キーワード
主題Scheme Other
主題 Cumulative CO2 production
キーワード
主題Scheme Other
主題 Black-box
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Selectivity ratio
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 PLSR
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Statistical heterospectroscopy analysis
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Freshness marker
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Cumulative CO2 production
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Black-box
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 李, 心悦

× 李, 心悦

李, 心悦

ja-Kana リ, シンユェ

en LI, Xinyue

Search repository
関山, 恭代

× 関山, 恭代

関山, 恭代

ja-Kana セキヤマ, ヤスヨ

en SEKIYAMA, Yasuyo

Search repository
中村, 宣貴

× 中村, 宣貴

中村, 宣貴

ja-Kana ナカムラ, ノブタカ

en NAKAMURA, Nobutaka

Search repository
鈴木, 洋子

× 鈴木, 洋子

鈴木, 洋子

ja-Kana スズキ, ヨウコ

en SUZUKI, Yoko

Search repository
蔦, 瑞樹

× 蔦, 瑞樹

蔦, 瑞樹

ja-Kana ツタ, ミズキ

en TSUTA, Mizuki

Search repository
書誌情報 Food Chemistry
en : Food Chemistry

巻 364, p. 130381-130381, 発行日 2021
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0308-8146
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodchem.2021.130381
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130381
関連名称 Food Chemistry
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:12:09.200879
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

LI, Xinyue, SEKIYAMA, Yasuyo, NAKAMURA, Nobutaka, SUZUKI, Yoko, TSUTA, Mizuki, 2021, Estimation of komatsuna freshness using visible and near-infrared spectroscopy based on the interpretation of NMR metabolomics analysis: Elsevier, 130381–130381 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3