WEKO3
アイテム
Interfacial and emulsifying properties of purified glycyrrhizin and non-purified glycyrrhizin-rich extracts from liquorice root (Glycyrrhiza glabra)
https://repository.naro.go.jp/records/9126
https://repository.naro.go.jp/records/91265659f321-ee93-454b-b762-30223fc28374
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Interfacial and emulsifying properties of purified glycyrrhizin and non-purified glycyrrhizin-rich extracts from liquorice root (Glycyrrhiza glabra) | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Interfacial and emulsifying properties of purified glycyrrhizin and non-purified glycyrrhizin-rich extracts from liquorice root (Glycyrrhiza glabra) | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Liquorice root | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Glycyrrhizin | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Crude extract | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Emulsifier | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Interfacial activity | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Nanoemulsion | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Liquorice root | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Glycyrrhizin | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Crude extract | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Emulsifier | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Interfacial activity | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Nanoemulsion | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功 |
|||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 337, p. 127949-127949, 発行日 2021 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2020.127949 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | C30202009240001-SC30202012140013 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127949 | |||||
関連名称 | Food Chemistry |