WEKO3
アイテム
Preparation and characterization of esterified xylo-oligosaccharides- stabilized oil-in-water emulsions using microchannel emulsification
https://doi.org/10.24514/00000077
https://doi.org/10.24514/000000772bcd7bf1-875d-4409-8332-cac6edce2c7f
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 一般記事 / Article(1) | |||||
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| 公開日 | 2017-03-31 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | Preparation and characterization of esterified xylo-oligosaccharides- stabilized oil-in-water emulsions using microchannel emulsification | |||||
| 言語 | ||||||
| 言語 | eng | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
| 資源タイプ | article | |||||
| ID登録 | ||||||
| ID登録 | 10.24514/00000077 | |||||
| ID登録タイプ | JaLC | |||||
| 著者 |
Udomrati, Sunsanee
× Udomrati, Sunsanee |
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| 内容記述 | ||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||
| 内容記述 | 国連大学生研究成果 Author Affiliation : UNU-Kirin Fellow from Thailand Advanced Food Technology Laboratory, Food Engineering Division National Food Research Institute, NARO |
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| 書誌情報 |
農研機構研究報告 食品研究部門 en : Bulletin of the NARO, Food Research 号 1, p. 109, 発行日 2017-03 |
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| 出版者 | ||||||
| 出版者 | 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||
| 出版者 | ||||||
| 出版者 | National Agriculture and Food Research Organization (NARO) | |||||
| ISSN | ||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
| 収録物識別子 | 2432-7891 | |||||
| 著者版フラグ | ||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||