ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. T-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 畜産研究部門
  3. 学術論文

Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel

https://repository.naro.go.jp/records/859
https://repository.naro.go.jp/records/859
c9de740b-e3bd-494d-9916-da69e34fb4ae
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-08-28
タイトル
タイトル Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel
タイトル
タイトル Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 SASAKI, Keisuke

× SASAKI, Keisuke

en SASAKI, Keisuke

Search repository
MOTOYAMA, Michiyo

× MOTOYAMA, Michiyo

en MOTOYAMA, Michiyo

Search repository
Tagawa, Yoshio

× Tagawa, Yoshio

en Tagawa, Yoshio

Search repository
Akama, Kyoko

× Akama, Kyoko

en Akama, Kyoko

Search repository
Takeshi Hayashi

× Takeshi Hayashi

en Takeshi Hayashi

Search repository
NARITA, Takumi

× NARITA, Takumi

en NARITA, Takumi

Search repository
千国, 幸一

× 千国, 幸一

en CHIKUNI, Koichi

ja 千国, 幸一
千國, 幸一

ja-Kana チクニ, コウイチ


Search repository
書誌情報 The Journal of Poultry Science
en : The Journal of Poultry Science

巻 54, 号 1, p. 87-96, 発行日 2017-01-01
出版者
出版者 Japan Poultry Science Association
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1346-7395
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.2141/jpsa.0160066
情報源
関連名称 SC10201707130012
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.2141/jpsa.0160066
関連名称 The Journal of Poultry Science
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:49:20.794704
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

SASAKI, Keisuke, MOTOYAMA, Michiyo, Tagawa, Yoshio, Akama, Kyoko , Takeshi Hayashi, NARITA, Takumi, 千國, 幸一, 2017, Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel: Japan Poultry Science Association , 87–96 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3