WEKO3
アイテム
Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel
https://repository.naro.go.jp/records/859
https://repository.naro.go.jp/records/859c9de740b-e3bd-494d-9916-da69e34fb4ae
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-08-28 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Qualitative and Quantitative Comparisons of Texture Characteristics between Broiler and Jidori-niku, Japanese Indigenous Chicken Meat, Assessed by a Trained Panel | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
SASAKI, Keisuke
× SASAKI, Keisuke× MOTOYAMA, Michiyo× Tagawa, Yoshio× Akama, Kyoko× Takeshi Hayashi× NARITA, Takumi× 千国, 幸一
WEKO
6010
|
|||||||||||
書誌情報 |
The Journal of Poultry Science en : The Journal of Poultry Science 巻 54, 号 1, p. 87-96, 発行日 2017-01-01 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Japan Poultry Science Association | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1346-7395 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.2141/jpsa.0160066 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10201707130012 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.2141/jpsa.0160066 | |||||||||||
関連名称 | The Journal of Poultry Science |