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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 農研機構報告 食品部門
  5. 1号

Isolation, Characterization and Bio-control Activities of Bacillus subtilisfrom in Fermented Soybean in Cambodia

https://doi.org/10.24514/00000073
https://doi.org/10.24514/00000073
a75d4cf2-d1bc-449b-b957-8743624a5ab4
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_report01-16-1p.pdf nfri_report01-16-1p.pdf (345.7 kB)
Item type 一般記事 / Article(1)
公開日 2017-03-31
タイトル
タイトル Isolation, Characterization and Bio-control Activities of Bacillus subtilisfrom in Fermented Soybean in Cambodia
言語
言語 eng
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Fermented soybean
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Bacteriocin
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Food poisoning
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Spoilage
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ article
ID登録
ID登録 10.24514/00000073
ID登録タイプ JaLC
著者 Ek, Sopheap

× Ek, Sopheap

WEKO 463

en Ek, Sopheap

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内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 国連大学生研究成果
Author Affiliation : UNU-Kirin Fellow from Cambodia Food Hygiene Laboratory, Food Safety Division National Food Research Institute, NARO
書誌情報 農研機構研究報告 食品研究部門
en : Bulletin of the NARO, Food Research

号 1, p. 105, 発行日 2017-03
出版者
出版者 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構
出版者
出版者 National Agriculture and Food Research Organization (NARO)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7891
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 16:38:43.338162
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