WEKO3
アイテム
A chemical genetic roadmap to improved tomato flavor
https://repository.naro.go.jp/records/807
https://repository.naro.go.jp/records/80728f516c2-abc8-437d-a979-1dd2a9b19681
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-08-28 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | A chemical genetic roadmap to improved tomato flavor | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | A chemical genetic roadmap to improved tomato flavor | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | journal article | |||||||
アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||
著者 |
Tieman, Denise
× Tieman, Denise× Zhu, Guangtao× Resende, Marcio F. R.× Lin, Tao× Nguyen, Cuong× Bies, Dawn× Rambla, Jose Luis× Beltran, Kristty Stephanie Ortiz× Taylor, Mark× Zhang, Bo× IKEDA, Hiroki
WEKO
893
× Liu, Zhongyuan× Fisher, Josef× Zemach, Itay× Monforte, Antonio× Zamir, Dani× Granell, Antonio× Kirst, Matias× HUANG, Sanwen× Klee, Harry |
|||||||
書誌情報 |
Science en : Science 巻 355, 号 6323, p. 391-394, 発行日 2017-01-01 |
|||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | American Association for the Advancement of Science | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 0036-8075 | |||||||
DOI | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | 10.1126/science.aal1556 | |||||||
情報源 | ||||||||
関連名称 | SC30201707130015 | |||||||
関連サイト | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1126/science.aal1556 | |||||||
関連名称 | Science |