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RootNode
アイテム
Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)
https://repository.naro.go.jp/records/606
https://repository.naro.go.jp/records/6061e18c964-db01-44a4-b201-c6344ae45c37
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||
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公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.) | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.) | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||
著者 |
WATANABE, Takashi
× WATANABE, Takashi
× ANDO, Yasumasa
× ORIKASA, Takahiro
× SHIINA, Takeo
× KOHYAMA, Kaoru
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書誌情報 |
Journal of Food Engineering en : Journal of Food Engineering 巻 194, p. 9-14, 発行日 2017-02-01 |
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出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||
収録物識別子 | 0260-8774 | |||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.jfoodeng.2016.09.001 | |||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707140011 | |||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.09.001 | |||||||||||||||
関連名称 | Journal of Food Engineering |
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Cite as
WATANABE, Takashi, ANDO, Yasumasa, ORIKASA, Takahiro, SHIINA, Takeo, KOHYAMA, Kaoru, 2017, Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.): ELSEVIER , 9–14 p.
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