ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. J-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 畜産研究部門
  3. 学術論文

Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues

https://repository.naro.go.jp/records/595
https://repository.naro.go.jp/records/595
429c9735-1d34-4d8a-9b6d-bccc59c49c73
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues
タイトル
タイトル Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 Yang, Jinsong

× Yang, Jinsong

en Yang, Jinsong

Search repository
Tan, Haisheng

× Tan, Haisheng

en Tan, Haisheng

Search repository
CAI, Yimin

× CAI, Yimin

en CAI, Yimin

Search repository
書誌情報 Journal of Dairy Science
en : Journal of Dairy Science

巻 99, 号 7, p. 5325-5334, 発行日 2016-07-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0022-0302
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.3168/jds.2016-10952
情報源
関連名称 SC30201706270012
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.3168/jds.2016-10952
関連名称 Journal of Dairy Science
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 16:02:40.564891
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3