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アイテム
Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues
https://repository.naro.go.jp/records/595
https://repository.naro.go.jp/records/595429c9735-1d34-4d8a-9b6d-bccc59c49c73
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Characteristics of lactic acid bacteria isolates and their effect on silage fermentation of fruit residues | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
Yang, Jinsong
× Yang, Jinsong
× Tan, Haisheng
× CAI, Yimin
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書誌情報 |
Journal of Dairy Science en : Journal of Dairy Science 巻 99, 号 7, p. 5325-5334, 発行日 2016-07-01 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0022-0302 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.3168/jds.2016-10952 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30201706270012 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3168/jds.2016-10952 | |||||||||||
関連名称 | Journal of Dairy Science |