WEKO3
-
RootNode
アイテム
蓄冷材を用いた青果物の保冷における温湿度変化と鮮度保持効果
https://repository.naro.go.jp/records/5609
https://repository.naro.go.jp/records/56092fc0708c-9c60-4532-8e69-d9ffcb76d3fd
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 蓄冷材を用いた青果物の保冷における温湿度変化と鮮度保持効果 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Changes in Temperature and Relative Humidity, and the Freshness-keeping Effects of a Low-temperature Keeping System for Fruits and Vegetables using Refrigerant Plates | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
源川, 拓磨
× 源川, 拓磨 |
|||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 通巻164号 p.20-27 | |||||
書誌情報 |
農業施設 en : Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan 巻 51, 号 1, p. 20-27, 発行日 2020-03 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 農業施設学会|The Society of Agricultural Structures, Japan | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0388-8517 | |||||
論文ID(NAID) | ||||||
識別子タイプ | NAID | |||||
関連識別子 | 40022191548 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC10202005260008 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | C10202002140001_8813 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | URI | |||||
関連識別子 | http://www.sasj.org/journal/jour51.html#1 | |||||
関連名称 | 農業施設(51巻1号) | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | URI | |||||
関連識別子 | https://ci.nii.ac.jp/naid/40022191548 | |||||
関連名称 | 農業施設(CiNii) |
Share
Cite as
GENKAWA, Takuma, 2020, Changes in Temperature and Relative Humidity, and the Freshness-keeping Effects of a Low-temperature Keeping System for Fruits and Vegetables using Refrigerant Plates: 農業施設学会|The Society of Agricultural Structures, Japan, 20–27 p.
Loading...