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アイテム
Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin
https://repository.naro.go.jp/records/5591
https://repository.naro.go.jp/records/5591cdedb154-972f-4ec2-b7a8-be95100f5108
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
佐藤, 景子
× 佐藤, 景子
× 生駒, 吉識
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書誌情報 |
農業気象 en : Journal of Agricultural Meteorology 巻 76, 号 1, p. 29-35, 発行日 2020-01-10 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 日本農業気象学会|The Society of Agricultural Meteorology of Japan | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0021-8588 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.2480/agrmet.D-19-00023 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC10202005190005 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.2480/agrmet.D-19-00023 | |||||||||||||||||
関連名称 | 農業気象 |
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Cite as
SATO, Keiko, IKOMA, Yoshinori, n.d., Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin: 日本農業気象学会|The Society of Agricultural Meteorology of Japan, 29–35 p.
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