WEKO3
アイテム
Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin
https://repository.naro.go.jp/records/5591
https://repository.naro.go.jp/records/5591cdedb154-972f-4ec2-b7a8-be95100f5108
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Effects of elevated temperatures during the flowering to physiological fruit drop stage and at the fruit maturation stage on fruit quality of the satsuma mandarin | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
佐藤, 景子
× 佐藤, 景子× 生駒, 吉識
WEKO
2321
|
|||||||||||
書誌情報 |
農業気象 en : Journal of Agricultural Meteorology 巻 76, 号 1, p. 29-35, 発行日 2020-01-10 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | 日本農業気象学会|The Society of Agricultural Meteorology of Japan | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0021-8588 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.2480/agrmet.D-19-00023 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10202005190005 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.2480/agrmet.D-19-00023 | |||||||||||
関連名称 | 農業気象 |