WEKO3
アイテム
Injury and Recovery of Escherichia coli Cells in Phosphate-buffered Saline after High Hydrostatic Pressure Treatment
https://repository.naro.go.jp/records/5534
https://repository.naro.go.jp/records/55344eea773e-a85b-465b-b072-785da06684f3
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Injury and Recovery of Escherichia coli Cells in Phosphate-buffered Saline after High Hydrostatic Pressure Treatment | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Injury and Recovery of Escherichia coli Cells in Phosphate-buffered Saline after High Hydrostatic Pressure Treatment | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
稲岡, 隆史
× 稲岡, 隆史
× 中浦, 嘉子
× 山本, 和貴
|
|||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 25, 号 3, p. 479-484, 発行日 2019-08-15 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | 日本食品科学工学会|Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.25.479 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC10202003050024 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.25.479 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |