WEKO3
アイテム
Evaluation of the effects of reactive oxygen species on growth of Escherichia coli by electron spin resonance spin trapping
https://repository.naro.go.jp/records/5533
https://repository.naro.go.jp/records/55334384d1f0-a820-4dbf-8e93-c532bd6154f9
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Evaluation of the effects of reactive oxygen species on growth of Escherichia coli by electron spin resonance spin trapping | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Evaluation of the effects of reactive oxygen species on growth of Escherichia coli by electron spin resonance spin trapping | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
亀谷, 宏美
× 亀谷, 宏美× 金崎, 未香× 岡本, 晋 |
|||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 25, 号 3, p. 443-448, 発行日 2019-08-15 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 日本食品科学工学会|Japanese Society for Food Science and Technology | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.25.443 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC10201908200001 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.25.443 | |||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |