WEKO3
アイテム
Anthocyanin Production and Enzymatic Degradation during the Development of Dark Purple and Lilac Paprika Fruit
https://repository.naro.go.jp/records/5336
https://repository.naro.go.jp/records/5336c1ed87a7-81e6-400b-a955-92e13a306cf2
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Anthocyanin Production and Enzymatic Degradation during the Development of Dark Purple and Lilac Paprika Fruit | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Anthocyanin Production and Enzymatic Degradation during the Development of Dark Purple and Lilac Paprika Fruit | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
中山, 真義
× 中山, 真義
WEKO
1497
× 岸本, 早苗
WEKO
1715
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Journal of the American Society for Horticultural Science en : Journal of the American Society for Horticultural Science 巻 144, 号 5, p. 329-338, 発行日 2019-09 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | American Society for Horticultural Science (ASHS) | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 2327-9788 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.21273/JASHS04727-19 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201911280004 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.21273/JASHS04727-19 | |||||||||||||||||
関連名称 | Journal of the American Society for Horticultural Science |