WEKO3
アイテム
Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice
https://repository.naro.go.jp/records/530
https://repository.naro.go.jp/records/530f8ec1643-57d4-4f68-832b-82060cca9c6a
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice | |||||||||
タイトル | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
タイトル | Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||
著者 |
YAMAKI, Koji
× YAMAKI, Koji
× TAKAHASHI, Yoko
|
|||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 23, 号 2, p. 355-361, 発行日 2017-03-01 |
|||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||
DOI | ||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr23.355 | |||||||||
情報源 | ||||||||||
関連名称 | SC10201707200005 | |||||||||
関連サイト | ||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.23.355 | |||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |