WEKO3
アイテム
Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice
https://repository.naro.go.jp/records/530
https://repository.naro.go.jp/records/530f8ec1643-57d4-4f68-832b-82060cca9c6a
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||
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| 公開日 | 2018-06-04 | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル | Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル | Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice | |||||||||
| 言語 | en | |||||||||
| 言語 | ||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||
| アクセス権 | ||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||
| 著者 |
YAMAKI, Koji
× YAMAKI, Koji
× TAKAHASHI, Yoko
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| 書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 23, 号 2, p. 355-361, 発行日 2017-03-01 |
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| 出版者 | ||||||||||
| 出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||
| ISSN | ||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
| 収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||
| DOI | ||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||
| 関連識別子 | 10.3136/fstr23.355 | |||||||||
| 情報源 | ||||||||||
| 関連名称 | SC10201707200005 | |||||||||
| 関連サイト | ||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.23.355 | |||||||||
| 関連名称 | Food Science and Technology Research | |||||||||