WEKO3
アイテム
Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats
https://repository.naro.go.jp/records/529
https://repository.naro.go.jp/records/529e638667d-086e-4aca-81b5-cc3a8faac98c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||
著者 |
TAKAHASHI, Yoko
× TAKAHASHI, Yoko× Ishiguro, Takahiro× Murasawa, Hisashi× 石川(高野), 祐子
WEKO
325
× WATANABE, Jun
WEKO
1459
× YAMAKI, Koji |
|||||||||||||
内容記述 | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
内容記述 | ポストプリント(著者最終稿)PDF添付 | |||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 23, 号 1, p. 163-168, 発行日 2017-01-01 |
|||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.23.163 | |||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||
関連名称 | SC10201707120029 | |||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.23.163 | |||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |