WEKO3
アイテム
Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats
https://repository.naro.go.jp/records/529
https://repository.naro.go.jp/records/529e638667d-086e-4aca-81b5-cc3a8faac98c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
TAKAHASHI, Yoko
× TAKAHASHI, Yoko
× Ishiguro, Takahiro
× Murasawa, Hisashi
× 石川(高野), 祐子
× WATANABE, Jun
× YAMAKI, Koji
|
|||||||||||||||||||||||
内容記述 | ||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||
内容記述 | ポストプリント(著者最終稿)PDF添付 | |||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 23, 号 1, p. 163-168, 発行日 2017-01-01 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.23.163 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201707120029 | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.23.163 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |