WEKO3
アイテム
Compression Test of Soft Food Gels Using a Soft Machine with an Artificial Tongue
https://repository.naro.go.jp/records/5279
https://repository.naro.go.jp/records/52790a995564-aab1-4cb1-908c-e8dc063988d7
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Compression Test of Soft Food Gels Using a Soft Machine with an Artificial Tongue | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Compression Test of Soft Food Gels Using a Soft Machine with an Artificial Tongue | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
神山, かおる
× 神山, かおる
WEKO
1005
|
|||||||||||
書誌情報 |
Foods en : Foods 巻 8, 号 6, p. 182, 発行日 2019-05-29 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 2304-8158 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.3390/foods8060182 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30202003120009 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | 表示(CC-BY) | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3390/foods8060182 | |||||||||||
関連名称 | Foods |