WEKO3
アイテム
Rosmarinic Acid Regulates Fatty Acid and Glucose Utilization by Activating the CaMKK/AMPK Pathway in C2C12 Myotubes
https://repository.naro.go.jp/records/527
https://repository.naro.go.jp/records/52727fb0834-6d70-44f0-af0f-c829de93adcd
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Rosmarinic Acid Regulates Fatty Acid and Glucose Utilization by Activating the CaMKK/AMPK Pathway in C2C12 Myotubes | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
タイトル | Rosmarinic Acid Regulates Fatty Acid and Glucose Utilization by Activating the CaMKK/AMPK Pathway in C2C12 Myotubes | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
ABE, Daigo
× ABE, Daigo
× SAITO, Takeshi
× NOGATA, Yoichi
|
|||||||||||
内容記述 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | オーダー(機関リポジトリ担当者における電子化) etc. | |||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 22, 号 6, p. 779-785, 発行日 2017-01-01 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.22.779 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10201707120030 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3136/fstr.22.779 | |||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |