WEKO3
アイテム
Impact of fresh and aged palm shell biochar on N2O emissions, soil properties, nutrient content and yield of Komatsuna (Brassica rapa var. perviridis) under sandy soil conditions
https://repository.naro.go.jp/records/5254
https://repository.naro.go.jp/records/525424c21a5d-09a0-4e22-a6c4-7969c8601fda
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Impact of fresh and aged palm shell biochar on N2O emissions, soil properties, nutrient content and yield of Komatsuna (Brassica rapa var. perviridis) under sandy soil conditions | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Impact of fresh and aged palm shell biochar on N2O emissions, soil properties, nutrient content and yield of Komatsuna (Brassica rapa var. perviridis) under sandy soil conditions | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
| 著者 |
須藤, 重人
× 須藤, 重人
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| 書誌情報 |
Soil Science and Plant Nutrition en : Soil Science and Plant Nutrition 巻 66, 号 2, p. 328-343, 発行日 2020 |
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| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | 日本土壌肥料学会|Japanese Society of Soil Science and Plant Nutrition | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 1747-0765 | |||||||||||
| DOI | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | 10.1080/00380768.2019.1705737 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | SC30202003130005 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1080/00380768.2019.1705737 | |||||||||||
| 関連名称 | Soil Science and Plant Nutrition | |||||||||||