WEKO3
アイテム
Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism
https://repository.naro.go.jp/records/523
https://repository.naro.go.jp/records/52353359314-3a1e-48f8-9dcc-73ced8f5e3e1
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | journal article | |||||||
アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||
著者 |
Shu, Gaofeng
× Shu, Gaofeng× Khalid, Nauman× Zhao, Yiguo× NEVES, Marcos Antonio
WEKO
3611
× KOBAYASHI, Isao× Nakajima, Mitsutoshi |
|||||||
書誌情報 |
Food Research International en : Food Research International 巻 90, p. 320-327, 発行日 2016-12-01 |
|||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 0963-9969 | |||||||
DOI | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodres.2016.10.021 | |||||||
情報源 | ||||||||
関連名称 | SC30201707070016 | |||||||
関連サイト | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2016.10.021 | |||||||
関連名称 | Food Research International |