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アイテム
Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism
https://repository.naro.go.jp/records/523
https://repository.naro.go.jp/records/52353359314-3a1e-48f8-9dcc-73ced8f5e3e1
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
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| 公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism | |||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 言語 | ||||||||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
| 著者 |
Shu, Gaofeng
× Shu, Gaofeng
× Khalid, Nauman
× Zhao, Yiguo
× NEVES, Marcos Antonio
× KOBAYASHI, Isao
× Nakajima, Mitsutoshi
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| 書誌情報 |
Food Research International en : Food Research International 巻 90, p. 320-327, 発行日 2016-12-01 |
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| 出版者 | ||||||||||||||||||
| 出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||||
| ISSN | ||||||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
| 収録物識別子 | 0963-9969 | |||||||||||||||||
| DOI | ||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
| 関連識別子 | 10.1016/j.foodres.2016.10.021 | |||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||
| 関連名称 | SC30201707070016 | |||||||||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
| 関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2016.10.021 | |||||||||||||||||
| 関連名称 | Food Research International | |||||||||||||||||