WEKO3
-
RootNode
アイテム
Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
松木, 順子
× 松木, 順子
WEKO
294
× 佐々木, 朋子
WEKO
2093
× 與座, 宏一
WEKO
2338
× 前田, 英郎
WEKO
122
× 徳安, 健 |
|||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
Starch-Starke en : Starch-Starke 巻 72, 号 5-6, p. 1900202, 発行日 2020-05 |
|||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1521-379X | |||||||||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1002/star.201900202 | |||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30202003240005 | |||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1002/star.201900202 | |||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | Starch-Starke |
Share
Cite as
MATSUKI, Junko, SASAKI, Tomoko, YOZA, Koichi, MAEDA, Hideo, TOKUYASU, Ken, 2020, Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties: Wiley, 1900202– p.