WEKO3
アイテム
Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin
https://repository.naro.go.jp/records/520
https://repository.naro.go.jp/records/520bb1fd1cf-65eb-411e-85d4-56b52d0cd9b7
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | journal article | |||||||
アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||
著者 |
Khalid, Nauman
× Khalid, Nauman× KOBAYASHI, Isao× NEVES, Marcos Antonio
WEKO
3611
× UEMURA, Kunihiko× Nakajima, Mitsutoshi× NABETANI, Hiroshi |
|||||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 212, p. 27-34, 発行日 2016-12-01 |
|||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||
DOI | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2016.05.154 | |||||||
情報源 | ||||||||
関連名称 | SC30201707070015 | |||||||
関連サイト | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.05.154 | |||||||
関連名称 | Food Chemistry |