WEKO3
アイテム
Characterization of unique metabolites in γ‐aminobutyric acid‐rich cheese by metabolome analysis using liquid chromatography‐mass spectrometry
https://repository.naro.go.jp/records/5188
https://repository.naro.go.jp/records/5188cd6732dd-e2fe-42de-a10a-46c2dfef34a9
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Characterization of unique metabolites in γ‐aminobutyric acid‐rich cheese by metabolome analysis using liquid chromatography‐mass spectrometry | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Characterization of unique metabolites in γ‐aminobutyric acid‐rich cheese by metabolome analysis using liquid chromatography‐mass spectrometry | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
萩, 達朗
× 萩, 達朗
WEKO
2031
× 中川, 博之× 大森, 英之
WEKO
454
× 佐々木, 啓介× 小林, 美穂× 成田, 卓美× 野村, 将 |
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Journal of Food Biochemistry en : Journal of Food Biochemistry 巻 43, 号 11, p. e13039, 発行日 2019-11 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1745-4514 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1111/jfbc.13039 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30202003110015 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1111/jfbc.13039 | |||||||||||||||||
関連名称 | Journal of Food Biochemistry |