WEKO3
アイテム
Production of Acetoin from Sweet Sorghum Syrup and Beet Juice via Fermentation
https://repository.naro.go.jp/records/5142
https://repository.naro.go.jp/records/51422b981168-b696-4399-95ed-257a9f812eec
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Production of Acetoin from Sweet Sorghum Syrup and Beet Juice via Fermentation | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Production of Acetoin from Sweet Sorghum Syrup and Beet Juice via Fermentation | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
木村, 啓太郎
× 木村, 啓太郎
WEKO
1061
|
|||||||||||
書誌情報 |
Sugar Tech en : Sugar Tech 巻 22, p. 354-359, 発行日 2020-04 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Springer Nature | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | International Association of Professionals in Sugar and Integrated Technologies | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Society for Sugar Research and Promotion | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0974-0740 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1007/s12355-019-00764-3 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30202003120005 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s12355-019-00764-3 | |||||||||||
関連名称 | Sugar Tech |