WEKO3
アイテム
A Bio-Electrochemical Calculation Model for Color Decline Kinetics of Bruised “Shine Muscat” Fruit During Storage
https://repository.naro.go.jp/records/5060
https://repository.naro.go.jp/records/5060b5052efc-a6be-41d8-afb6-be2705adfa0b
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A Bio-Electrochemical Calculation Model for Color Decline Kinetics of Bruised “Shine Muscat” Fruit During Storage | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A Bio-Electrochemical Calculation Model for Color Decline Kinetics of Bruised “Shine Muscat” Fruit During Storage | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志 |
|||||
書誌情報 |
Food and Bioprocess Technology en : Food and Bioprocess Technology 巻 13, p. 727-731, 発行日 2020-04 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Springer Nature | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1935-5149 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1007/s11947-020-02413-0 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC30202003240002 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s11947-020-02413-0 | |||||
関連名称 | Food and Bioprocess Technology |