WEKO3
アイテム
A Bio-Electrochemical Calculation Model for Color Decline Kinetics of Bruised “Shine Muscat” Fruit During Storage
https://repository.naro.go.jp/records/5060
https://repository.naro.go.jp/records/5060b5052efc-a6be-41d8-afb6-be2705adfa0b
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | A Bio-Electrochemical Calculation Model for Color Decline Kinetics of Bruised “Shine Muscat” Fruit During Storage | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | A Bio-Electrochemical Calculation Model for Color Decline Kinetics of Bruised “Shine Muscat” Fruit During Storage | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
| 著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志
|
|||||||||||
| 書誌情報 |
Food and Bioprocess Technology en : Food and Bioprocess Technology 巻 13, p. 727-731, 発行日 2020-04 |
|||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Springer Nature | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 1935-5149 | |||||||||||
| DOI | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | 10.1007/s11947-020-02413-0 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | SC30202003240002 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s11947-020-02413-0 | |||||||||||
| 関連名称 | Food and Bioprocess Technology | |||||||||||