WEKO3
アイテム
Modulation of coffee flavor precursors by Aspergillus oryzae serine carboxypeptidases
https://repository.naro.go.jp/records/4971
https://repository.naro.go.jp/records/4971dbd6f495-1bb8-4fc8-b8fd-162d1ffbdc1c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Modulation of coffee flavor precursors by Aspergillus oryzae serine carboxypeptidases | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Modulation of coffee flavor precursors by Aspergillus oryzae serine carboxypeptidases | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
楠本, 憲一
× 楠本, 憲一
WEKO
358
|
|||||||||||
書誌情報 |
LWT-Food Science and Technology en : LWT-Food Science and Technology 巻 113, p. 108312, 発行日 2019-10 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0023-6438 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.lwt.2019.108312 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10202006020005 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108312 | |||||||||||
関連名称 | LWT-Food Science and Technology |