WEKO3
アイテム
Development of a novel method for specific detection of genetically modified Atlantic salmon, AquAdvantage, using real-time polymerase chain reaction
https://repository.naro.go.jp/records/4948
https://repository.naro.go.jp/records/4948fcf22e5c-c3a3-4c34-8eb8-38db97820842
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Development of a novel method for specific detection of genetically modified Atlantic salmon, AquAdvantage, using real-time polymerase chain reaction | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Development of a novel method for specific detection of genetically modified Atlantic salmon, AquAdvantage, using real-time polymerase chain reaction | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
岸根, 雅宏
× 岸根, 雅宏× 真野, 潤一× 高畠, 令王奈
WEKO
1657
× 橘田, 和美
WEKO
1037
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 305, p. 125426, 発行日 2020-02-01 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2019.125426 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30202005270001 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125426 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |