WEKO3
アイテム
春化苗を利用したテンサイの採種 V. 温室内での採種形質に春化処理期間,育苗期間と夜間補光が及ぼす影響
https://repository.naro.go.jp/records/4580
https://repository.naro.go.jp/records/4580c0b9b25e-07fd-454f-a5f6-fbd850b52c0d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-09-10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | 春化苗を利用したテンサイの採種 V. 温室内での採種形質に春化処理期間,育苗期間と夜間補光が及ぼす影響 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Seed production of sugar beet using vernalized seedlings V. Effet of vernalization period, raising-seedling period and Supplementary light illmumination of seed-related traits under greenhouse condition | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
黒田, 洋輔
× 黒田, 洋輔
× 松平, 洋明
× 岡崎, 和之
× 上田, 重文
× 田口, 和憲
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
てん菜研究会報 en : Proceedings of the Japanese society of Sugar Beet Technologists 巻 59, p. 9-17, 発行日 2019-02 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | グリーンテクノバンクてん菜研究会 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | Japanese Society of Sugar Beet Techonogists | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0912-1048 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC20201907260002 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa-pub | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://iss.ndl.go.jp/books/R100000002-I000000079078-00 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | てん菜研究会報 |