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アイテム
日本の消費者の食生活改善による反応性窒素排出削減ポテンシャルと国連SDGsシナリオに沿った将来予測
https://repository.naro.go.jp/records/4488
https://repository.naro.go.jp/records/4488fd0d93cd-9ff6-4372-a11e-65c84574268b
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2020-09-10 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | 日本の消費者の食生活改善による反応性窒素排出削減ポテンシャルと国連SDGsシナリオに沿った将来予測 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Mitigation potential of reactive nitrogen loss to the environment by improving Japanese consumers’ dietary life and future predictions along with the United Nations SDGs scenario | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
江口, 定夫
× 江口, 定夫
× 平野, 七恵
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書誌情報 |
日本土壌肥料学雑誌 en : Japanese Journal of Soil Science and Plant Nutrition 巻 90, 号 1, p. 32-46, 発行日 2019-02-20 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 日本土壌肥料学会 | |||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Japanese Society of Soil Science and Plant Nutrition | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 2424-0583 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.20710/dojo.90.1_32 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201903010001 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa-pub | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | C10201902250001_6268 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.20710/dojo.90.1_32 | |||||||||||||||||
関連名称 | 日本土壌肥料学雑誌 |
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Cite as
EGUCHI, Sadao, 平野, 七恵, 2019, Mitigation potential of reactive nitrogen loss to the environment by improving Japanese consumers’ dietary life and future predictions along with the United Nations SDGs scenario: Japanese Society of Soil Science and Plant Nutrition, 32–46 p.
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