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アイテム
卓上型黒糖試験製造装置の開発と冷却撹拌工程中の品温上昇
https://repository.naro.go.jp/records/4462
https://repository.naro.go.jp/records/44628ada709e-4a92-43ab-8826-7b68f0837680
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2020-09-10 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 卓上型黒糖試験製造装置の開発と冷却撹拌工程中の品温上昇 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Development of Tabletop Type Manufacturing Equipment for Test Production of Non-centrifugal Brown Sugar“Kokuto” and the Rise of Syrup Temperature During the Cooling-agitation Process of Kokuto Production | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
小野, 裕嗣
× 小野, 裕嗣 |
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書誌情報 |
日本食品科学工学会誌 en : Journal of the Japanese Society for Food Scinece and Technology 巻 66, 号 1, p. 27-31, 発行日 2019-01-22 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 日本食品科学工学会 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1341-027X | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.3136/nskkk.66.27 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC10201907250019 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | C10201901270001_5081. | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/nskkk.66.27 | |||||
関連名称 | 日本食品科学工学会誌 |