WEKO3
アイテム
Chromatographic Study of Mineral–phytate and Protein–phytate Interactions in Soymilk
https://repository.naro.go.jp/records/3803
https://repository.naro.go.jp/records/3803174ea9d4-b940-43f9-9445-ff40dd314fa0
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Chromatographic Study of Mineral–phytate and Protein–phytate Interactions in Soymilk | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
タイトル | Chromatographic Study of Mineral–phytate and Protein–phytate Interactions in Soymilk | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
戸田, 恭子
× 戸田, 恭子
× 羽鹿, 牧太
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 24, 号 5, p. 869-874, 発行日 2018 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | The Japanese Society for Food Science and Technology(日本食品化学工学会) | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.24.869 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201903120004 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBr | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.24.869 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |