WEKO3
アイテム
水中短波帯加熱によるポテトサラダの殺菌
https://doi.org/10.24514/00000357
https://doi.org/10.24514/000003576e5b8410-d4f9-4116-89df-24b312c336d4
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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nfri_kenkyuhoukoku02_03.pdf (1.2 MB)
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Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2018-05-16 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 水中短波帯加熱によるポテトサラダの殺菌 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Inactivation of Escherichia coli in potato salad by Radio Frequency heating in water | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Potato salad | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Escherichia coli | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | inactivation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Radio Frequency Heating | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Potato salad | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Escherichia coli | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | inactivation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Radio Frequency Heating | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
ID登録 | ||||||||||||
ID登録 | 10.24514/00000357 | |||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||
著者 |
植村, 邦彦
× 植村, 邦彦
WEKO
2181
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抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | The outbreak of food poisoning in 2017 was caused by Escherichia coli O157 in potato salad. To inactivate Escherichia coli in potato salad, we deliberated that Radio Frequency (RF) heating in water applied it. The RF heating achieved 5 log reduction of E.coli in potato salad at 80 for 90s, which is time of 1/10 conventional heating. Sliced cucumber in potato salad maintained a breaking strength and color nearly to that of raw cucumber. Our results showed that RF heating process improved the safety of packed potato salad with raw vegetables. | |||||||||||
書誌情報 |
農研機構研究報告 食品研究部門 en : Bulletin of the NARO,Food Research 号 2, p. 15-20, 発行日 2018-03 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | National Agriculture and Food Research Organization (NARO) | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 2432-7891 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.24514/00000357 | |||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |