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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 農研機構報告 食品部門
  5. 2号

水中短波帯加熱によるポテトサラダの殺菌

https://doi.org/10.24514/00000357
https://doi.org/10.24514/00000357
6e5b8410-d4f9-4116-89df-24b312c336d4
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_kenkyuhoukoku02_03.pdf nfri_kenkyuhoukoku02_03.pdf (1.2 MB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2018-05-16
タイトル
タイトル 水中短波帯加熱によるポテトサラダの殺菌
タイトル
タイトル Inactivation of Escherichia coli in potato salad by Radio Frequency heating in water
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 Potato salad
キーワード
主題Scheme Other
主題 Escherichia coli
キーワード
主題Scheme Other
主題 inactivation
キーワード
主題Scheme Other
主題 Radio Frequency Heating
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Potato salad
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Escherichia coli
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 inactivation
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Radio Frequency Heating
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00000357
ID登録タイプ JaLC
著者 植村, 邦彦

× 植村, 邦彦

植村, 邦彦

ja-Kana ウエムラ, クニヒコ

en UEMURA, Kunihiko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The outbreak of food poisoning in 2017 was caused by Escherichia coli O157 in potato salad. To inactivate Escherichia coli in potato salad, we deliberated that Radio Frequency (RF) heating in water applied it. The RF heating achieved 5 log reduction of E.coli in potato salad at 80 for 90s, which is time of 1/10 conventional heating. Sliced cucumber in potato salad maintained a breaking strength and color nearly to that of raw cucumber. Our results showed that RF heating process improved the safety of packed potato salad with raw vegetables.
書誌情報 農研機構研究報告 食品研究部門
en : Bulletin of the NARO,Food Research

号 2, p. 15-20, 発行日 2018-03
出版者
出版者 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構
出版者
出版者 National Agriculture and Food Research Organization (NARO)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7891
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00000357
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 14:15:46.200522
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UEMURA, Kunihiko, 2018, Inactivation of Escherichia coli in potato salad by Radio Frequency heating in water: National Agriculture and Food Research Organization (NARO), 15–20 p.

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