WEKO3
アイテム
Isolation, Characterization and Bio-Control Activities of Bacillus Subtilis from the Fermented Soybean in Cambodia
https://repository.naro.go.jp/records/3750
https://repository.naro.go.jp/records/375083725242-998c-4fd4-bfdf-eb810a888553
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Isolation, Characterization and Bio-Control Activities of Bacillus Subtilis from the Fermented Soybean in Cambodia | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Isolation, Characterization and Bio-Control Activities of Bacillus Subtilis from the Fermented Soybean in Cambodia | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
稲津, 康弘
× 稲津, 康弘
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書誌情報 |
Journal of Food Science and Engineering en : Journal of Food Science and Engineering 巻 8, 号 4, p. 171-188, 発行日 2018 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | David Publishing | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 2164-5795 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.17265/2159-5828/2018.04.002 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC40201812280008 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.17265/2159-5828/2018.04.002 | |||||||||||
関連名称 | Journal of Food Science and Engineering |