ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 農研機構報告 食品部門
  5. 2号

Application of Medium High Hydrostatic Pressure to the Processing of Pineapple Compote

https://repository.naro.go.jp/records/372
https://repository.naro.go.jp/records/372
66e550ff-835c-4679-8629-b7ac4a2f24a9
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_kenkyuhoukoku02_11_1.pdf nfri_kenkyuhoukoku02_11_1.pdf (1.1 MB)
Item type 一般記事 / Article(1)
公開日 2018-05-16
タイトル
タイトル Application of Medium High Hydrostatic Pressure to the Processing of Pineapple Compote
タイトル
タイトル Application of Medium High Hydrostatic Pressure to the Processing of Pineapple Compote
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ article
著者 UDDIN, Nazim

× UDDIN, Nazim

WEKO 3024

en UDDIN, Nazim

Search repository
書誌情報 農研機構研究報告 食品研究部門
en : Bulletin of the NARO,Food Research

号 2, p. 65, 発行日 2018-03
出版者
出版者 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構
出版者
出版者 National Agriculture and Food Research Organization (NARO)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7891
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 16:38:26.158829
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3