ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 農研機構報告 食品部門
  5. 2号

Development of a non-destructive quality evaluation method for tea using Vis-NIR spectroscopy

https://repository.naro.go.jp/records/371
https://repository.naro.go.jp/records/371
22921eef-cbb8-43d9-9b6e-d92d3521ddb8
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_kenkyuhoukoku02_11_2.pdf nfri_kenkyuhoukoku02_11_2.pdf (631.7 kB)
Item type 一般記事 / Article(1)
公開日 2018-05-16
タイトル
タイトル Development of a non-destructive quality evaluation method for tea using Vis-NIR spectroscopy
タイトル
タイトル Development of a non-destructive quality evaluation method for tea using Vis-NIR spectroscopy
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ article
著者 Ranatunga, Mahasen A B

× Ranatunga, Mahasen A B

WEKO 3025

en Ranatunga, Mahasen A B

Search repository
書誌情報 農研機構研究報告 食品研究部門
en : Bulletin of the NARO,Food Research

号 2, p. 66, 発行日 2018-03
出版者
出版者 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構
出版者
出版者 National Agriculture and Food Research Organization (NARO)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7891
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 16:38:25.375899
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

Ranatunga, Mahasen A B, 2018, Development of a non-destructive quality evaluation method for tea using Vis-NIR spectroscopy: National Agriculture and Food Research Organization (NARO), p. 66–.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3