WEKO3
アイテム
Emulsion stability of clove oil in chitosan and sodium alginate matrix
https://repository.naro.go.jp/records/3608
https://repository.naro.go.jp/records/36085940bfb2-8c59-4111-9306-b4162d2aba3d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Emulsion stability of clove oil in chitosan and sodium alginate matrix | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Emulsion stability of clove oil in chitosan and sodium alginate matrix | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功 |
|||||
書誌情報 |
International Journal of Food Properties en : International Journal of Food Properties 巻 21, 号 1, p. 566-581, 発行日 2018-04-23 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Taylor & Francis | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1532-2386 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1080/10942912.2018.1454946 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC30201812270008 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1080/10942912.2018.1454946 | |||||
関連名称 | International Journal of Food Properties |