WEKO3
アイテム
Emulsion stability of clove oil in chitosan and sodium alginate matrix
https://repository.naro.go.jp/records/3608
https://repository.naro.go.jp/records/36085940bfb2-8c59-4111-9306-b4162d2aba3d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Emulsion stability of clove oil in chitosan and sodium alginate matrix | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
タイトル | Emulsion stability of clove oil in chitosan and sodium alginate matrix | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功
|
|||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Properties en : International Journal of Food Properties 巻 21, 号 1, p. 566-581, 発行日 2018-04-23 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1532-2386 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1080/10942912.2018.1454946 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30201812270008 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1080/10942912.2018.1454946 | |||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Properties |