WEKO3
アイテム
Aggregation of Lactobacillus brevis associated with decrease in pH by glucose fermentation
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Aggregation of Lactobacillus brevis associated with decrease in pH by glucose fermentation | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Aggregation of Lactobacillus brevis associated with decrease in pH by glucose fermentation | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
齋藤, 勝一
× 齋藤, 勝一
WEKO
970
× 冨田, 理
WEKO
1691
× 中村, 敏英
WEKO
1488
|
|||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry en : Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 巻 83, 号 8, p. 1523-1529, 発行日 2019-03-01 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | 日本農芸化学会 | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1347-6947 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1080/09168451.2019.1584522 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201905220002 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1080/09168451.2019.1584522 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry |