WEKO3
アイテム
Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities
https://repository.naro.go.jp/records/3568
https://repository.naro.go.jp/records/356881b3d686-98bc-4e61-9927-7104700a79e8
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities | |||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 言語 | ||||||||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
| 著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志
× 安藤, 泰雅
|
|||||||||||||||||
| 書誌情報 |
Journal of Food Processing and Preservation en : Journal of Food Processing and Preservation 巻 42, 号 6, p. e13625, 発行日 2018-04-14 |
|||||||||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||||||||
| 出版者 | Wiley | |||||||||||||||||
| ISSN | ||||||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
| 収録物識別子 | 1745-4549 | |||||||||||||||||
| DOI | ||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
| 関連識別子 | 10.1111/jfpp.13625 | |||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||
| 関連名称 | SC30201812270014 | |||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1111/jfpp.13625 | |||||||||||||||||
| 関連名称 | Journal of Food Processing and Preservation | |||||||||||||||||