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アイテム
Comparison of textural properties and structure of gels prepared from cooked rice grain under different conditions
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Comparison of textural properties and structure of gels prepared from cooked rice grain under different conditions | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Comparison of textural properties and structure of gels prepared from cooked rice grain under different conditions | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
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言語 | eng | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
佐々木, 朋子
× 佐々木, 朋子
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2093
× 松木, 順子
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294
× 與座, 宏一
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2338
× 杉山, 純一× 前田, 英郎
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122
× 重宗, 明子× 徳安, 健 |
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書誌情報 |
Food Science and Nutrition en : Food Science and Nutrition 巻 7, 号 2, p. 721-729, 発行日 2019-01-28 |
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出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 2048-7177 | |||||||||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1002/fsn3.916 | |||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201903050005 | |||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1002/fsn3.916 | |||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | Food Science and Nutrition |