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アイテム
Application and Simplification of Cell-Based Equivalent Circuit Model Analysis of Electrical Impedance for Assessment of Drop Shock Bruising in Japanese Pear Tissues
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Application and Simplification of Cell-Based Equivalent Circuit Model Analysis of Electrical Impedance for Assessment of Drop Shock Bruising in Japanese Pear Tissues | |||||||||||||||||||||||
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タイトル | Application and Simplification of Cell-Based Equivalent Circuit Model Analysis of Electrical Impedance for Assessment of Drop Shock Bruising in Japanese Pear Tissues | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志× 中村, 宣貴
WEKO
1549
× 安藤, 泰雅
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2220
× 北澤, 裕明
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1189
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書誌情報 |
Food and Bioprocess Technology en : Food and Bioprocess Technology 巻 11, 号 11, p. 2125-2129, 発行日 2018-08-29 |
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出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Springer Nature | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1935-5149 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1007/s11947-018-2173-7 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201812270013 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s11947-018-2173-7 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | Food and Bioprocess Technology |