WEKO3
-
RootNode
アイテム
Identification and Control of Microbiological Hazards in Fermented Vegetables and Fermented Fishes Produced in Cambodia
https://doi.org/10.24514/00002976
https://doi.org/10.24514/000029763ba70504-8825-4b03-b42b-c3a22fe4c9f4
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-12-20 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Identification and Control of Microbiological Hazards in Fermented Vegetables and Fermented Fishes Produced in Cambodia | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Identification and Control of Microbiological Hazards in Fermented Vegetables and Fermented Fishes Produced in Cambodia | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | Fermented vegetables | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | fermented fishes | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | hazardous bacteria | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | histamine | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | histamine producing bacteria | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | Lactic acid | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | bacteria | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | initial pH of fermentation | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | biological control | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | Cambodia | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.24514/00002976 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
著者 |
CHRUN, Rithy
× CHRUN, Rithy
|
|||||||||
書誌情報 |
食品総合研究所研究報告 en : Report of National Food Research Institute 巻 80, p. 127-127, 発行日 2016-03-10 |
|||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 0301-9780 | |||||||||
DOI | ||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | 10.24514/00002976 | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
Share
Cite as
CHRUN, Rithy, 2016, Identification and Control of Microbiological Hazards in Fermented Vegetables and Fermented Fishes Produced in Cambodia: 農業・食品産業技術総合研究機構, 127–127 p.
Loading...