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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 食総研報
  5. 76号

Research Study of Nutritional and Healthy Functional Components of Vegetables and Fermented Traditional Foods of Mongolia and Japan

https://doi.org/10.24514/00002898
https://doi.org/10.24514/00002898
d0465622-4f7e-4846-9c13-65f3442994be
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_report_No76p72-72p.pdf nfri_report_No76p72-72p.pdf (738.6 kB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2019-12-20
タイトル
タイトル Research Study of Nutritional and Healthy Functional Components of Vegetables and Fermented Traditional Foods of Mongolia and Japan
タイトル
タイトル Research Study of Nutritional and Healthy Functional Components of Vegetables and Fermented Traditional Foods of Mongolia and Japan
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00002898
ID登録タイプ JaLC
著者 BAYARSAIKHAN, Dolgorsuren

× BAYARSAIKHAN, Dolgorsuren

BAYARSAIKHAN, Dolgorsuren

en BAYARSAIKHAN, Dolgorsuren

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書誌情報 食品総合研究所研究報告
en : Report of National Food Research Institute

巻 76, p. 72-72, 発行日 2012-03-01
出版者
出版者 農業・食品産業技術総合研究機構
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0301-9780
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00002898
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 16:30:41.995084
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