WEKO3
アイテム
Development of Method to Enhance Resistant Starch Content in Rice Flour
https://doi.org/10.24514/00002880
https://doi.org/10.24514/00002880b7a3b95e-a0ce-44c8-8afb-fc628d82ca8a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-12-20 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Development of Method to Enhance Resistant Starch Content in Rice Flour | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Development of Method to Enhance Resistant Starch Content in Rice Flour | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.24514/00002880 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
著者 |
SATMALEE, Prajongwate
× SATMALEE, Prajongwate
|
|||||||||
書誌情報 |
食品総合研究所研究報告 en : Report of National Food Research Institute 巻 75, p. 67-67, 発行日 2011-03-01 |
|||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 0301-9780 | |||||||||
DOI | ||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | 10.24514/00002880 | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |