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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 食総研報
  5. 75号

ミキサーの消費電力測定による米粉パン生地のミキシング特性の解析

https://doi.org/10.24514/00002873
https://doi.org/10.24514/00002873
d0143298-c0de-447e-b0af-6d41161b7301
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_report_No75p39-44p.pdf nfri_report_No75p39-44p.pdf (182.9 kB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2019-12-20
タイトル
タイトル ミキサーの消費電力測定による米粉パン生地のミキシング特性の解析
タイトル
タイトル Evaluation of mixing properties of dough from wheat flour blended with rice flour by recording dough mixer
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 米粉
キーワード
主題Scheme Other
主題 パン
キーワード
主題Scheme Other
主題 生地
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 rice flour
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 bread
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 dough
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00002873
ID登録タイプ JaLC
著者 與座, 宏一

× 與座, 宏一

與座, 宏一

ja-Kana ヨザ, コウイチ

en YOZA, Koichi

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松木, 順子

× 松木, 順子

松木, 順子

ja-Kana マツキ, ジュンコ

en MATSUKI, Junko

Search repository
岡留, 博司

× 岡留, 博司

岡留, 博司

ja-Kana オカドメ, ヒロシ

en OKADOME, Hiroshi

Search repository
徳安, 健

× 徳安, 健

徳安, 健

ja-Kana トクヤス, ケン

en TOKUYASU, Ken

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Mixing properties of dough of rice flour and wheat flour were investigated using a recording dough mixer. Five kinds of rice flours were prepared by different milling methods including blade mill, pin mill and roll mill. Rice flour and wheat flour were mixed in the ratio of 3:7. The mixed flour, water (60−80%) and other ingredients were mixed in 10minutes using the pin mixer. Power consumption during the mixing was monitored by a data logger. The peak of power consumption decreased when water addition was increased. The change of peak time was related to the type of the rice flour classified according to the mean particle size and the amount of damaged starch.
書誌情報 食品総合研究所研究報告
en : Report of National Food Research Institute

巻 75, p. 39-44, 発行日 2011-03-01
出版者
出版者 農業・食品産業技術総合研究機構
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0301-9780
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00002873
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 15:21:37.886175
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Cite as

YOZA, Koichi, MATSUKI, Junko, OKADOME, Hiroshi, TOKUYASU, Ken, 2011, Evaluation of mixing properties of dough from wheat flour blended with rice flour by recording dough mixer: 農業・食品産業技術総合研究機構, 39–44 p.

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