WEKO3
アイテム
Isolation of Bioactive Compounds from Low Grade Coffee and Selected Spices/Herbs for Use in Food Application
https://doi.org/10.24514/00002853
https://doi.org/10.24514/0000285344d9c7e8-adae-4c57-835e-ac66ab5b0aa1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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nfri_report_No73p64-64p.pdf (19.4 kB)
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Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||
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公開日 | 2019-12-20 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Isolation of Bioactive Compounds from Low Grade Coffee and Selected Spices/Herbs for Use in Food Application | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Isolation of Bioactive Compounds from Low Grade Coffee and Selected Spices/Herbs for Use in Food Application | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.24514/00002853 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
著者 |
RAMALAKSHMI, Kulathooran
× RAMALAKSHMI, Kulathooran
WEKO
6638
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書誌情報 |
食品総合研究所研究報告 en : Report of National Food Research Institute 巻 73, p. 64-64, 発行日 2009-03-01 |
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出版者 | ||||||||||
出版者 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 0301-9780 | |||||||||
DOI | ||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | 10.24514/00002853 | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |