WEKO3
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New Processing for Improvement of Quality and Quantity of Soybean Product : Application of Electro-osmotic Dewatering for Frozen Tofu Processing
https://doi.org/10.24514/00002837
https://doi.org/10.24514/00002837f376ac8f-4340-433a-821c-2d64343d45d7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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nfri_report_No72p114-114p.pdf (899.7 kB)
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Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2019-12-20 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | New Processing for Improvement of Quality and Quantity of Soybean Product : Application of Electro-osmotic Dewatering for Frozen Tofu Processing | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
タイトル | New Processing for Improvement of Quality and Quantity of Soybean Product : Application of Electro-osmotic Dewatering for Frozen Tofu Processing | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
ID登録 | ||||||||||||
ID登録 | 10.24514/00002837 | |||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||
著者 |
李, 法徳
× 李, 法徳
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書誌情報 |
食品総合研究所研究報告 en : Report of National Food Research Institute 巻 72, p. 114-114, 発行日 2008-03-01 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0301-9780 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.24514/00002837 | |||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |